Nieuwe krachten

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe krachten.

Wij zijn een informele onderneming en helpen jou graag bij het vinden van een baan in de sectoren logistiek, productie, techniek, transport, industrie of facilitaire dienstverlening. Wij selecteren onze nieuwe krachten op motivatie, ambitie en bereidwilligheid. Het maakt ons niet uit waar je vandaan komt, hoe oud je bent of wat je werkverleden is. Als je motivatie goed is en je werkverwachtingen reëel zijn dan helpen wij jou aan een leuke passende baan. Meestal met een gunstige woon-werkafstand.

Onze nieuwe krachten ervaren werkvrijheid, goed werkgeverschap, persoonlijke omgangsnormen en een transparante werkwijze. Als je bij ons komt te werken dan zal je vaak starten op basis van een uitzendovereenkomst. Samen bespreken we je doelstellingen en ambities. Mocht dat een vast dienstverband zijn dan zullen we je helpen om je uitzendovereenkomst om te zetten naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Mocht je de ambitie hebben om als zzp-er te gaan werken dan zit je bij ons ook aan het goede adres. We kunnen je helpen bij de opstartfase van je ondernemerschap en bij een aantal van onze opdrachtgevers uitlenen via een zzp- opdrachtovereenkomst. Het voordeel hiervan is dat je meestal goed verdiend maar wel meer risico loopt door o.a. het wegvallen van het vangnet voor ziekte of beëindiging van je opdracht. We kunnen tijdens een intake de voor-en nadelen met je doornemen zodat je een goede afweging kunt maken. 

Nieuwsgierig geworden naar een kennismaken met één van ons?

 Bel of mail naar Jane: 038-8880068 of jane@werkspirit.nl. Reageren of gesprek starten kan ook via Whatsapp!

Telefoonnummer

038-8880068

Whatsapp

Klik hier om een gesprek te starten

E-mail

jane@werkspirit.nl