Over ons

We zijn gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van nieuwe krachten voor onze vacatures.

Wij hanteren een persoonlijke en effectieve aanpak. Elke bemiddeling vraagt om persoonlijke aandacht, waarbij kwaliteit en integriteit in onze samenwerking centraal staan. Wij vinden dat we van meerwaarde zijn omdat we kleinschalig opereren, persoonlijke omgangsvormen hebben en met een vast team van ervaren en gedreven professionals werken. Dit zorgt ervoor dat wij onze relaties en kandidaten goed leren kennen en gefundeerde samenwerking ontstaan. We staan voor flexibiliteit, duidelijke communicatie en opvolging geven aan en het nakomen van gemaakte afspraken. Onze nieuwe krachten ervaren goed werkgeverschap met korte lijnen en een eenduidige en transparante werkwijze.  

Nieuwe Krachten is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel in de sectoren logistiek, productie, techniek, transport, industrie of facilitaire dienstverlening.

Vanuit onze vestiging in Uithoorn bieden wij veel vacatures aan in de omgeving van Amsterdam. Bij ons kun je terecht voor vacatures in de logistiek, vacatures in de techniek, vacatures in de productie, vacatures in de facilitaire dienstverlening, vacatures op Schiphol en/of vacatures op de Bloemenveiling. Wij bieden onze vacatures aan op alle niveaus.

Ons team

Jane

Recruiter

Senna

Junior Recruiter

Timo

Managing Director

Wesley

Business Developer Manager